ОБЕЗБЕДЕНА ИСПОРАКА
 ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Кои се нашите услуги?

ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 

Проектирање, изведба, инсталација и оддржување на системи за техничко обезбедување, кои опфаќаат: видео надзор, системи за техничка заштита против кражба - алармни системи, системи за контрола на пристап, евиденција на работно време, домофони и видеофони и противпожарни аларми.

IT РЕШЕНИЈА

 

Проектирање, изведба, инсталација, конфигурирање и оддржување на внатрешна мрежна инфраструктура, серверски решенија и останати хардверски и софтверски решенија.

СЕРВИС ЗА КОМПЈУТЕРИ

 

Сервис за десктоп и лаптоп компјутери, хардверска и софтверска надградба, инсталација на оперативни системи и останат софтвер, сервисирање и замена на компјутерски компоненти.

Брендови

Локација

 Адреса: Народен фронт 19а лок.9а / ТЦ Беверли Хилс Скопје

Телефон: +389 (0)71 550-500

 

© 2015 Device Security. Сите права задржани.